Tel-Tek med stor delegasjon på GHGT

Konferanseserien Greenhouse Gas Control Technologies ble arrangert for 13. gang av IEA Greenhouse Gas Programme i Lausanne, Sveits fra 15. - 18. november.

Konferansen blir arrangert hvert annet år og er verdens største innen CCS. Tel-Tek og HSN var sterkt representert, og til sammen  delaktig i 20 publikasjoner, som presenterte resultater fra pågående eller avsluttede prosjekter og doktorgradsarbeider. Temaene omfattet alt fra målinger på molekyl-nivå gjort i laben, til teknisk-økonomiske analyser av anlegg i full-skala. Av disse var Tel-Tek medarbeidere involvert i 5 foredrag og 7 postere. To av foredragene ble holdt av Tel-Tek ansatte, og en av våre medarbeidere var co-chair ved en av foredrags-sesjonene.

Foruten postere og foredrag, deltok vi på prosjektmøter og på inviterte side-arrangementer. Konferansen er en fin arena for å knytte nye kontakter og for å oppfriske gammelt bekjentskap. Ikke minst de sosiale arrangementene innbød til det.  Det ene bildet viser er tatt utenfor konferansesenteret og viser hele Porsgrunnskontingenten. Det andre er tatt i forbindelse med konferansemiddagen og viser en fornøyd gjeng av Tel-Tek medarbeidere.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.